Saturday, June 19, 2010


salam..

alloo cik fynaz dicini...yuuhoo...

slps seminggu, kembali sy mengupdate blog terchenta ni...stlh seminggu lebih ditinggalkan...walaupun sllu gak buka blog ni, tp x mood mahu berblog...hanya baca blog rakan2 sahaja..br hari ini mempunyai sedikit mood ingin bercerita...ye la tu ka..hehehe...

sy skrg sebenarnya tengah runsing ni dgn berat bdn...sedikit berisi la skrg...sedikit je tau..hehehe.x la heavy sgt..nak wat cam ne ni...adoyai!!..

bj kurung sume mcm kurang selesa untuk dipakai, apatah dgn seluar2 jeans sy..sy mengadu la kat my kesayangan dilema yg dialami ni...sy send la gmbr sy kat die by email...disbbkan hubungan jarak jauh ni, hanya email dan telefon sahajalah yang dpt menghubungkan kami...x pe2 jauh dimata dekat dihatikan...hehehe...so, die suruh sy berjoging tiap2 hari...kurangkan 2 kg setiap hari..mampukah sy....agak2 la sayang... i ni bukan la gemuk sgt...rasa2nye maintain lg kot..hehehe......nti kalo sy dah slim skit, jgn u x kenal sudah la...huhuhu...
tp sy akan berusaha la sikit menurunkan berat badan...insyallah....diet??
berdiet cara sihat la...hehehe..


rakan2 saya pun ckp sy dah berisi skrg, semalam sebelum ke kelas smpat la sy bergambar dgn housemate....setelah meneliti gmbr2 yg diambil, agak diakui la sy sedikit berisi skrg..uwaaa...skrg agak kejelesan sy tgk org yg bdn nye slim2 belaka....bila sy nak mcm mereka2 itu...huhuhu...



tengok pipiku, berisi kan.....



bersama cik noy & cik juju....=)







Friday, June 11, 2010



Sunyi sudah hostel sy ni..sume housemate balik, dan ade yg terlibat dgn program mentor menti dgn bdk sekolah yg bermalam di kampus induk...keseorangan saya malam ini..disaat keseorangan ni bosannye...mber ajak gak join program tue, tp sy malas la...lagi pun mmg nak balik muar mgu ni..mgu lepas dah balik KL...mgu ni ramai family balik sbb ade kenduri kawen anak kpd sepupu my mum..kalo x hari ini dah boleh saya balik muar, tp balik pun x orang sbb mak lang pun kat KL gak...sok br sume balik...td saya kal my mum suh balik pg2 sok..sbb saya nak balik..sy ckp la bosan duk sini lama2 sbb ramai x de..my mum suh balik je la ari ni, tp duk umah mama(atuk saudara) dl...sy malas la..x biasa sgt tido umah org..ye la tue...hehehehe..
kalo balik awl2 x dpt layan tenet...x pe la duk je la sini malam ni..leh layan tenet puas2 dgn kemudahan wifi yg ade....tue la alasan sbnarnye...huhuhu...

lapor la pulak..adoyai!! perut ni...mane la nak cr makan saat ni...nasib baik siang td saya dah beli roti...mkn roti minum milo je la nampaknye ni...dpt la diet skit....diet???...ahak~diet la sgt saya ni....

ok mlm ni sebenarnye sy nak upload kembali gambar2 saya dgn my adik miggu lepas...semasa kitaorang keluar g jln2 kat OU dan ikea...mgu lepas sy x berkesempatan nak upload sbb bateri kamera sy low, dan sy ni terlupa nak bw caj kamera nye...so malam ni br la sy dpt tunaikan hajat sy...meh layan gmbar2 saya ni yang sebeberapa ni..=)

*********
*

******
*

*****
*

**


*

*
















Sunday, June 6, 2010

~jln-jln~

i'm at Ikea

salam...weehooo...

Akhirnya i nak balik key Ell berjaya juga...bercuti seketika, lepas rindu dgn family.. huhuhu..
Ari ni i telah memenatkan kaki untuk tawaf ke OU, Ikano & ikea. wif my lil sis..
Pergh sale giler beb..adoyaii..disaat poket kering ni, sale melambak2 pulok...tahan mata je la td..hehehe... jgn ckp kalo berada kat ikea tue..ikutkan hati sume nak beli....tp apekan dayakan...ahak~~

setelah penat berjalan, perut pun sibuk bernyanyi so kami telah menjamu selera di food court ikea...i order meet ball.my feveret..sedap beb...

setelah kenyang mamam, bayar brg kami pun ke ikano..skrg ikano ade wat bird park..so sblm balik, kitaorang smpt la bergambar dgn burung2 yg ada kat park tue...burung2 yang ada mmg cantik dan sukar untuk kita jmpa..
Tp gmbr2nye akan diupload akan datang...tidak dpt upload skrg disbbkan perkara yg tidak boleh dielakkan... Hanya 1 gmbr yang i dpt diuploadkan seketika ini....hehehe....=)


da..tatatititutu.......

Thursday, June 3, 2010

~Rasa~



rasa mengantuk, tp mata x nak terlelap...
*
rasa lapar, tp x mood nak makan..
*
rasa runsing, tp x tau ape yg dirunsingkan sangat...
*
rasa happy, tp happy ke sangat....
*
rasa mcm x sihat, tp x la kot..perasaan je tue..
*
rasa bosan, tp bosan kalau mengadap benda yg sama..
*
rasa marah, tp nak marah kat sape lak..
*
rasa sedih, tp sedih yg x tau sbbnye..
*
rasa rindu?? yup mmg rasa rindu...

rindu pd semua org yg berharga dlm hidup saya....


Tapi mmg sekarang mcm-mcm rasa..hurmm

`nis060202`



Wednesday, June 2, 2010

~NIS~



Jam menunjukkan kul 2.46 a.m. asal i x leh tido ni...dah la sok kelas kul 8...jgn x leh nak bgn sok sudah la...Dah terbiasa tido lambat, ni la padahnye..adoyai!!..
sementara nak layan mata sblm nak tido ni smpt la i edit satu picture buruk i..i tak la pro sgt bab2 edit picture, sikit2 boleh la.Tapi perlu mempertingkatkan skill...hehehe...pic ni i ambil selepas abis kelas Komputer,Etika & Sosial....Biasa la i ni pantang jmpe camera...ade je nak menyelit..hehehe.....

So inilah hasil nye.......=)



~Nurul Iman Safinas~






Tuesday, June 1, 2010

~Mahu Pulang~




salam....

Dah lama i x balik KL...dah rindu sgt nak balik KL. Setiap kali nak balik ade sahaja halangan yang tidak boleh di elakkan...terutamanya ada assignment la dan sbgnya.....
Kalau tak silap kali terakhir i balik 3 april, sbb my niece khatam quran..pas tue i dah x balik..
kalau balik pun balik Muar je..kampung my mum...

bosan tahap gaban i duk Parit King ni...terseksa i duk sini ..
~nak balik..nak balik...uwaaa......~

agar hujung minggu ni utk i planning nak balik menjadi la.....hopefully....=)




Thursday, May 27, 2010

Kebahagian dalam Perpisahan

Weehooo...

salam, rase mcm dah lame i x update my blog ni....x tau nak cite ape..hehehe..skrg ni i tgh minat lagu si shahir AF8 ni..i ni bkn nye follow AF pun, just tgk yg final je, tue pun tgk kat kafe hostel i...so first time dgr lg shahir ni terus jd minat...cinta pandang pertama la kot..ahak~..heheheh...just minat kat lagu je tau...gurau je...jgn mare ye my kesayangan..huhuhuhu....=)

lepas je abis tgk final AF, my housemate trus je download...2, 3 hari gak dgr lgu ni kat umah...so kirenye i la yg lmbt kot skrg br nak cite..apo la cik fynaz ni kan..hehehe...ape2 pun mai la kite layan lg si shahir ni...

*

*

~Kebahagian dalam perpisahan~.....

Tak perlu ucapkan sepatah kata

Kerna lantang terbaca dari muka

Kau dan daku sudah tiada

Keserasian di jiwa

Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih

Chorus
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

Ulang Chorus

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

Kebahagiaan dalam perpisahan


video

Monday, May 17, 2010

Pada Mu ku bersujud


"Lihatlah di sekeliling kamu dan teguhkan pendirianmu; sepanjang hidup dan usiamu jangan mudah berputus harapan, senyum yang kau berikan dan air mata yang kau titiskan, simpan…jadikan tauladan; segala yang kau pandang dan dengar, simpan…buat pedoman "

video

Pada Mu ku bersujud- Afgan

Sunday, May 16, 2010

Kebuhsanannn...

Weeeehooooww.....

i dilanda kebuhsanan yg melampau tahap ini..dah tak tau nak wat pe..nak layan mukabuku pun dah bosan dan nak termuntah sbb tiap2 hari buka....dah la hostel ini sunyi lak tue yg ade stdnt yg wat short sem shj..tue pun x ramai sbb ramai balik..lagi2 i dapat blok yg paling hujung sekali, bersebelahan dgn ladang kelapa sawit...berkawan la i dgn monyet2, lotong & "bab1" hutan...owh tidak!!!

bosan doh....duk sini...nape la fakulti i ni ade short sem..Semua stdt FTMM diwajibkan wat short sem....bdk2 fakulti lain ade gak, tp tak la ramai wat short sem..ktorang ini mmg wajib..utk short sem ini kelas i hanya 2 kali seminggu sahaja...adoyai....

menempek muka dikala kebuhsanann...

tiap2 hari wat benda yg sama amat membosankan...tido, mkn, layan tenet especially mukabuka....nak jln pun transport pun x de, duit pun suam2 kuku je...huhuhu...nak balik KL pun my mum kate x yah balik dl dis week. nak balik muar pun mcm malas je...x pe la jd penunggu la i kat perwira ku tercinta ni je la.......jd penunggu serta membesarkan badan...hehehe....my kesygan i ckp i dah tembam...owh tidak!!!..u nak ke kat i, kalo i btl2 tembam nti??..tp, i akui gak la i ni dah tembam skit..sikit je la tau..hehehe...neway, thanx kal i petang td ye..u ni mcm tau2 je i tgh menunggu panggilan dr mu.....thanx juga kerana telah menambahkan nilai kredit pd hp buruk i ni....thanx ye my kesygan...huhuhu....=)

muka ku...nape mcm berisi ni.....tidak!!

today, bangun je dr beradu, mandi, basuh bj, dan seumpama dgn nya, i trus la menghadap depan my lappy...sambil bekpes roti sekeping dgn milo..tue sahaja yg ade...ciankan......huhuhu..
nak layan mukabuku pun dah x best so i layan la cite Cinderella Blues slot carekarama kat tv3.cite ni mber i download dr tv3...walaupun dah byk kali i tengok, tp layan je la..sbb cite ni lawak giler...tabik spring kpd pelakonnye terutama didie alias krn berjaya menghidupkan wataknye.....lagi satu yg i suka kat cite ni sbb lg lagu backgroundnye best...kekasih yang tak dianggap...band dr indon, Kertas......
meh la layan lagu ni sape2 yg x pernah dengar lg......sape dah dgr, wat2 la x pernah dengar lg...
okies daa....tatatititutu.....=D

video

-kekasih yang tak di anggap- kertas

Saturday, May 15, 2010

Mutiara Kata

"Semalam adalah suatu kenangan hari ini adalah suatu kenyataan manakala esok adalah suatu penantian. Kenangan semalam hendaklah kita simpan buat pedoman di hari depan dan kenyataan hari ini hendaklah kita tempuhi dengan tabah tetapi kita juga harus bersedia untuk menanti hari esok yang merupakan suatu penyeksaan "

Wednesday, May 12, 2010

Yang Terindah...

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan
'
'
Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah
'
'
Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran
'
'
Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu
'
'
Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah
'
'
Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah


by:dakmie OST Adamaya

video

-YANG TERINDAH-

Monday, May 10, 2010

Selamat Hari Ibu

Salam... Disini cik fynaz nak ucapkan selamat hari ibu kepada semua ibu- ibu yg ada didunia ini..Terutama sekali kepada ibu cik fynaz iaitu Pn Normah Bt Othman yg telah membesarkan cik fynaz dan adik beradik cik fynaz dr kecil ke dewasa. Pergorbanan mu mak tiada terhingga. Hanya ALLAH sahaja yg dapat membalasnya. Semoga mak berbahagia dunia dan akhirat kelak. Amin..

"mak, akak sayang mak...."

video
Belaian Ibu- Hijjaz

Tuesday, May 4, 2010

Maksud disebalik hadiah...



Cik fynaz pernah terbaca maksud2 disebalik hadiah ini, tp tak ingat la dr mana sumbernya, sebab dah lama sangat baca. So, Setiap hadiah yang kita terima daripada kawan/ kekasih/ suami/isteri dan seumpamanya mempunyai maksud yang tersendiri. Contoh-contohnya nya:-

JAM TANGAN
-----> Tanda meningati setiap masa dan waktu.

CINCIN ---------> Tanda ikatan kasih yang abadi.

GELANG ---------> Tanda mesra

RANTAI LEHER ---> Ikatan cinta yang perlu perhatian.

SUBANG ---------> Tanda penghargaan dan penghormatan.

KASUT ----------> Sentiasa mengambil berat/prihatin.

PAKAIAN/KAIN
----> Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu.

PAYUNG ---------> Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi.

MINYAK WANGI ---> Tanda cinta

BINGKAI GAMBAR--> Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan.

BUKU -----------> Bersifat terbuka dan bertolak ansur.

BUNGA ----------> Tanda perkenalan dan tanda sayang

COKELAT --------> semanis cintamu.

LAGU/CD/KAD UCAPAN -----> mengabadikan cinta

SEJADAH DAN ALQURAN -----> tandanya kekasihnya itu menyayanginya dunia dan akhirat.


PssssTT..heheeheehehe... Satu lagi.... zaman mellinieum....HANDPHONE...tandanya.... kau jangan lari dari ku!!!!.......aku kan cari kamu walau dimanapun... melainkan kalau handphone tu ditutup.....


HADIAH PALING BERHARGA DALAM DUNIA!!MASUK MEMINANG...... tandanya dia serius dan betul2 seriuss..!

Camna Ada Berani keee????.........


* Tapi ape2 pun, kita perlu bersyukur dan menghargai dgn setiap pemberian atau hadiah yang kite terima. Pekara yang penting ialah keikhlasan dari pemberinya dan menunjukkan ada orang mengingati kita dan menghargai kita..=D

Monday, May 3, 2010

Sepetang bersama

Helllllooooooooooo................cik fynaz dicini......

salam...

hye....

Firstly, cik fynaz rasa blm terlambat utk cik fynaz ucapkan selamat hari pekerja kpd semua pekerja yg ada di muka bumi ini...bkn sahaja pekerja sahaja yg cuti umum, kami pelajar pun dpt cuti gak....hehehe...

So pd petang 1 hb tersebut, cik fynaz bersama housemate tersayang telah menghabiskan masa bersama di Tasik Y, setelah sekian lama terperap di hostel dgn menghadap nota2 yg perlu dibaca utk exm..hurm..

kiranya nak merehatkan otak la..hehehe..Kebetulan pulak housemate cik fynaz, cik khai br dpt ' Si Biru' die. So dia la driver kami. TQ cik khai bawa adik2 mu ini berjalan..hehehe...

Sekali- sekala dpt jln2 di tasik ptg2 ni, rasa mendamaikan. Macam2 ragam manusia disana. Ape2 pn kami layan kan aje la. Kami ape lg tak sah kalau tak bergambar kat sana. Bukan ape, sekadar untuk mengabadikan kenangan bersama semasa belajar ni..Sem depan kami belum tentu dpt tinggal bersama lg. So layan je la gmbr yg ade di cini...=D


(rye, zati, khai, ayu)



(cik fynaz bersama ayu)


(smile!!=D)


(ceh..ceh cik fynaz oi!!..hehehe)



( with my sifu)

Saturday, May 1, 2010

10 Tip Hidup Lebih Bertenaga

Helllllooooooooooo................cik fynaz dicini......

salam...

hye....

Today, cik fynaz nak share ape yg cik fynaz baca dr majalah rapi mengenai tip hidup lebih bertenaga...mari kite baca.....=D

1. Atasi Tekanan

Tekanan membuatkan kita kurang bertenaga dan mempercayai diri sendiri. Sebaliknya, atasi tekanan dengan baik, berfikiran terbuka dan jgn biarkan tenaga berkurangan dek krn tekanan.

2. Senaman


Lakukan senaman sekurang-kurang 30 minit setiap hari. Senaman dapat menjaga kesegaran badan dgn baik dan menjadi bentuk badan lebih ideal. Tanpa senaman juga membuatkan anda malas berfikir.

3.Hubungan Sihat

Anda yg mempunyai ikatan keluarga yg rapat kurang mengalami kesakitan dan cpt sembuh sakit. Malah, hubungan yg baik sesama keluarga dan rakan-rakan menjadikan kehidupan seseorang lebih bermakna.

4. Berehat Secukupnya

Jangan biarkan tekanan menghantui hidup dan tenaga kita. Tidurla dgn cukup dan menikmati hujung minggu dengan istirehat sebaiknya.

5. Hidup Yang Seimbang


Kehidupan yg tidak bahagia membuatkan kita sedih, tegang dan tertekan. Sedangkan hidup yg seimbang akan memberikan ketenagan, kedamaian dan tenaga.

6. Makanan Yang Seimbang


Ambillah makanan yg kaya dgn antioksidan. Gandum, buah-buahan dan sayuran mengandungi fitokimia yg membantudlm kesihatan badan. Ia juga melindungi sel- sel badan drpd kanser, penyakit jantung dan penuaan.

7. Semangat

Pegangan agama yang dianuti memberi semangat dan perasaan percaya kpd diri.

8. Jadual Teratur

Gaya hidup yang tidak teratur menyebabkan kita mengalami gangguan tumpuan, mental dan udah terganggu. Buat jadual secara teratur agar dapat menjaga mental lebih segar.

9. Cegah Penyakit

Lakukan pemeriksaan kesihatan secara teratur. Kita mungkinakan merasa lebih baik apabila kita dapat mengendalikan kesihatan kita sendiri.

10. Air yang Cukup

Kekurangan air juga boleh menggangu tumpuan, kesedaran dan ingatan dlm jangka pendek. Ia juga dikaitkan dengan masalah sakit kepala. penat dan kurang perhatian.

Monday, April 26, 2010

Santai...

helllooooo cik fynaz dicini...

salam....

kali ni cik fynaz x tau nak cite ape...sbb otak tgh jammed...hehehe..
tp ape2 pun cik fynaz nak share dgn u all pic cik fynaz dgn mber2 cik fynaz pd minggu lepas di Dataran BP.. Ape2 pun layan je la sume pic yg ade ni yea....
layannnnnnnnn............=)







(bersama roomate kecyganku..rye & cik noy)
















(rye,cik fynaz, nor & cik juju)

ktorang sume ni pantang ade camera, ade je pose yg nak dilakukan...
ape2 pn cik fynaz harap korang layan je pic diatas ni.....sampai korang tahan nak layan la...hehehehe.....

ok lah..bye...tatatititutu...

Wassalam..God Bless...

Wednesday, April 21, 2010

jLn2 with Rye....

Helllllooooooooooo................Cik Fynaz dicini......

salam...

hye....

smlm Cik Fynaz slmt menjawab 1 paper exm...paper Hubungan Etnik(HE)..
syukur alhamdulillah..

abis je exam, housemate cik fynaz,Rye ajak kuar g BP Mall, sbb die nak cr brg sambil2nak release tension slps jwb exm HE dan mahu rehatkan otak skjap sblm menghadapi exm seterusnya next week...konon la..hehehehe...

smpai je disana, Rye pun mencari brg yg nak dibeli, satu mall kami tawaf..tp malang nye sume brg yg Rye nak dibeli sudah kehabisan stok...cian Rye..byk2 bersabar ye ba..Rye, ade hikmahnya..simpan balik duit anda tue...hehehehe..

mula2 Cik Fynaz mmg nak temankan Rye je....janji dlm dihati x nak beli ape2 pn...sbb poket tgh kering...tp ade satu xcident yg menyebabkan Cik Fynaz terpaksa membeli gak...adoyai, sabar je la.....duit...duit...ko ni sengaja nak suh aku menghabiskan ko kan..

setelah satu mall kami tawaf, perut pun mula bernyanyi....nyanyi dgn rancaknye...
dan kaki pula seperti meminta mahu berehat...so kami dgn muka yg penat terus melangkah masuk ke RENGIT COFFEE..



(mengedik dl sblm mamam..hehehe)

masuk je situ, minda mula kebinggunggan x tau nak mkn pe...belek punya belek menu, kami decide order Lemon Chic Rice, dan roti bakar...cik fynaz tgk mcm sedap je air Espresso Macchiato..so cik fynaz order la...minda telah membayangkan mesti sedap pye...rupe2 indah khbr dr rupe...cawannye kecik sgt, tp mcm bertahun nak abiskan, sbb pahit giler wlaupun byk gula dtambah...tp sbbkan x nak membazir, cik fynaz berusaha menghabiskan gak....pergh!!


(Espresso Macchiato)

tp makan kat situ sedap sgt, kami mkn penuh nikmat sekali, smpi x ingat dunia...licin dikejakan oleh kami yg sememang tgh lapar...harganye pun ok je...next time leh mkn lg kat situ....

perut dah kenyang, kaki dah penat, pe lg kami pun pulang...dgn dijemput oleh driver ksyangan kami iaitu bus cause link..hehehe..

sampai je hostel kami terus collapse...Cik Fynaz terus diserang sakit kepala yg teramat sgt..gara2 kesan dr ekspresso tue...

ape2 pun mmg sedap mkn kat Rengit Coffee, BP Mall...sampai terbayang2 dan terasa kesedapannya mkn kat situ...btl la ckp org mkn kat situ sedap...nyamm..nyamm.nyamm..

Rye next time kite mkn kat situ lg yea..=)...
sedap lg kalau kamu belanja aku ba...huhuhuhu.....



(muka kepenatan)

ok la sampai sini dl, tgu celoteh Cik Fynaz pd post seterusnya ye..

bye..tatatititutu.....

Wassalam...God Bless..

Friday, April 16, 2010

bALik MUar

hellloooo.....cik fynaz dicini...

salam...

ari ni cik fynaz balik kmpg..kmpg i kat pt jawa,muar...ni kmpg fmily my mum..

pg td bgun je pg2 tiba2 je rase nak balik muar..mcm dah lame x balik..
ye ke?? hehehe..

(rumah kampung cik fynaz)

parents cik fynaz duk kat cheras. Tp kat kmpg ni ade mak lang i dgn nenek saudara yg i pnggil mama. Nenek saudara i duk rumah sblh .. i dibesarkan disini sampai umur 6 thn..

(rumah nenek saudara cik fynaz)

slps tue parents i amik duk kat kl, utk disekolahkan disana..boleh dikatakan disini byk kenangan gak bg i..
kadang2 kalau weekend i balik sini, x pun i balik cheras..

kalau u all nak tau kmpg i ni memang terkenal dgn masakan asam pedas..
asam pedas parit jawa..dl ade keluar kat majalah 3 mengenai asam pedas parit jawa..
sampai skrg kedai tue diberi nama asam pedas tv3..

so kalau u all teringin nak rase asam pedas parit jawa, mari la dtg kmpg i..
mai pekena ASAM PEDAS PARIT JAWA...(promote)..hehehe..
sekali rase pasti mahu lg...

kalo nak caye dtg la kmpg kite..=)



ok bye..tatatititutu....

Wassalam..God Bless

Wednesday, April 14, 2010

CiK fYNaZ......


Helllllooooooooooo................cik fynaz dicini......

salam...

hye....

let me introduce myself..my full name is Nurul Iman Safinas Bt Mohamad Rakip....tp panggil i fynaz or iman je....i lebih dikenali sbg iman...x ksh la nak panggil ape..yg penting sedap utk i dgr..hehehe..

i ni jenis seorang yg simple je..ape2 layan je....but i'm not a perfect girl..biasa la stp manusia ade klbihan dan kekurangan dlm diri....tp i amat bersyukur ape yg ade slama ni...alhamdulillah...

now i'm still study kat uthm..

sebenarnya dah lama i nak wat blog ni..tp mase x mengizinkan....hahaha....ye la tue kan....
so mase yg ade ini i cb la wat...thanx 2 my sifu a.k.a cik khairani yg byk bantu i selama ni...thnx ye cik khai...syg kamo....hehehehe..


i pun dah x tau nak cite ape lg...br lg kan..hehehe.
next time i berceloteh lg dicini yea.....

ok bye....tatatititutu......

Wassalam...God bless..=)